پادکست دانستگی – تکامل انسان

 

تکامل انسان

 

 

تکامل انسان

 

پروفسور چارلز داروين در فوريه ١٨٠٩ در بريتانيا چشم به جهان گشود. او در خانواده اي ثروتمند و تحصيل كرده و مسيحي رشد پيدا كرد. در ١٦ سالگي تحصيل پرشكي را به علت خشونت جراحي رها و در نزد جان ادمونستن به تحصيل تاكسيدرمي يا حفظ بدن جانداران براي دراز مدت پرداخت. مدتي بعد با كشتي اي به نام بيگل عازم سفري پنج ساله به جنگل هاي آمريكاي جنوبي شد و در طول اين سفر به مطالعه در مورد پوشش هاي زمين شناختي و سنگواره ها و همچنين موجودات زنده پرداخت. علاوه بر آن يادداشت هاي فراواني تهيه نمود كه در كتابش از آنها بهره بسيار برد. داروين در سال ١٨٣٦ به بريتانيا باز ميگردد و به مدت ٢٢ سال بر روي ٣ نظريه اصلي خود كه عبارتند از عمر زمين، تكامل تدريجي موجودات زنده و انتخاب طبيعي مطالعه ميكند و سرانجام در سال ١٨٤٢ رساله اي ٢٤٠ صفحه اي را مورد انتخاب طبيعي را منتشر ميكند. وي در سال ١٨٥٨ شروع به نوشتن و انتشار كتاب اصلي خود به نام ”خاستگاه گونه ها به وسيله انتخاب طبيعي” ميكند. امروزه دانش بشريت با فناوري هاي پيشرفته قادر به اثبات كامل نظريه هاي داروين است و از هر جهت قادر به مرتبط ساختن ٣ نظريه وي ميباشد.
پروفسور داروين در آوريل ١٨٨٢ با به جاي گذاشتن گنجينه اي گرانبهابراي بشريت كه يادگار بيش از ٣٠ سال دوران جواني اش بود، چشم از جهان فرو بست تا آيندگان بتوانند كتاب وي را همچنان در معتبر ترين دانشگاه هاي سراسر دنيا تدريس كنند.
در اين قسمت از برنامه تلاش كرديم تا با استفاده از قوانين اين دانشمند بزرگ، به وجود آمدن حيات تا سير تكاملي آن از اسيد آمينه ها تا موجودات تك سلولي و تا پيچيده ترين انواع زيستي را توضيح داده و به تكامل انسان از موجودي به نام ايپ برسيم. اميد بر آنكه اين برنامه مورد توجه شما عزيزان واقع گردد.

 

 

نئاندرتال ها و انسان

 

 

جعبه دانلود

مطالب زیر را حتما بخوانید

دیدگاه خود را ارسال نمایید

لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد